Atractie neconsumata

Oricine care a fost in club, la o petrecere, s-a intalnit cu un grup de prieteni pe strada, in care se aflau si necunoscuti..cineva ii atragea atentia intr-un mod deosebit.
Incepi sa privesti neincetat catre acea persoana, ii urmaresti gesturile, felul in care vorbeste chiar si privirile-care speri ca sunt indreptate catre tine. Vrei sa formezi o legatura de la distanta si sa ai impresia ca intelegeti ce vrea unul de la celalalt. Dar daca nu e asa? Dar daca cealalta persoana nu intelege mesajul nostru discret? Ramanem cu o atractie neconsumata... asta inseamna ca nu avem ocazia sa intram in contact direct, ca distanta dintre noi sa fie una foarte mica..
Urmari? In drum spre casa te macina mii de ganduri..iti pui problema ca e vina ta ca nu i-ai zis direct...dar daca te refuza? Iti proiectezi singur filme in cap "cum ar fi daca..." .Ajungi sa te consolezi ca timpul le rezolva pe toate, ca pana la urma a fost doar o atractie intre doi straini/ iar cealalta parte iti spune ca ii pare rau. O lupta in tine? Nu e bine...ai de ales : sa ii zici ....sau sa ramana doar un gand de seara cu care te contrazici inainte sa adormi..si a doua zi o iei de la capat.

Comentarii

  1. Si asa incepe schizofrenia ...

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte adevarat:>...mi s-a intamplat si mie:">

    RăspundețiȘtergere
  3. Frank Sinatra are o melodie pentru acest fenomen care se cheama stangers in the night

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare