Aparente

Esti frumos...foarte frumos...m-as mandri sa merg cu tine pe strada; si numai unul pe langa altul, nu neaaparat la brat. Ai un zambet fin, miscari controlate. Te-as privi neincetat ore in sir si nu m-as plictisi.
Dar trag cortina si ma apropii de tine sa vad ce se ascunde sub acest corp. Spre marea mea mirare si cu dezamagire in suflet, imi spun ca mai bine nu te cunosteam..mai bine ramaneai acel trup frumos cu zambet fermecator. In spatele scenei decorul este deteriorat. In aer pluteste egoism, mandrie, superficialitate..si pentru ce ? se compenseze cumva cu aspectul exterior? cu frumusetea scenei din fata cortinei? sa lasi o impresie buna oamenilor si sa ii faci sa zambeasca? Eu o numesc inselatorie....pentru tine e distractie...Trezeste-te din lumea ta falsa..atunci cand frumusetea nu-ti va mai fi de folos ce te faci ? O sa cersesti atentie, pentru ca nu o sa stii sa o castigi.

Comentarii

  1. Cel mai rau e cand realizezi asta prea tarziu . Esti vrajit de exterior si uiti sa privesti partea importanta . O spun asa fiindca genul asta de oameni nu se schimba oricat ti-ai dori , iar tu ramai doar cu speranta .
    V.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare