Prietenie? Habar nu ai... cred ca trebuie sa urmezi niste cursuri ca sa obtii o diploma de  "este capabil sa fie un prieten adevarat". Sau mai bine incepi cu o definitie:
PRIÉTEN, -Ă, prieteni, -e, s. m. și f. Persoană de care cineva este legat printr-o afectiune deosebită, bazată pe încredere și stimă reciprocă, pe idei sau principii comune; amic.
Incredere si stima, egal cu respect. Din pacate nu indeplinesti aceste calitati. Un prieten nu minte, nu te face pe la spate, gandeste de doua ori pentru a te ajuta cu un sfat bun. Un prieten iti respecta deciziile si persoanele de langa tine. Un prieten te intelege cand ti-e greu si te sustine in ceea ce vrei sa faci. Un prieten nu rade de tine, nu te judeca, nu iti tine ghinion atunci cand ai nevoie de noroc. Te-ai gandit vreodata ca, fiind un prieten pentru ceilalati esti un prieten si pentru tine? Ai un limbaj de strada desi faci parte dintr-un mediu academic. Te vrei persoana matura cand defapt nivelul tau de a gandi e sub asteptari.
Tot asa....dar nu cu cine nu trebuie. Cine se aseamana se aduna, cine nu are idei sau principii comune sa se desparta.


Am invatat ca mai am multe de invatat; pe cand tu crezi ca le ai pe toate, cand defapt fara principiile tale ca om, nu ai nimic. 

Comentarii

  1. multi:) cat mai putini sunt corecti fata de tine si cat mai multi dezamagesc:P deci nimic nou....

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cine se aseamana se aduna, cine nu are idei sau principii comune sa se desparta." Asta spune totul! Dar pana iti dai seama ca nu ai aceleasi idei ca asa numitul "prieten" dureaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este, si atunci conteaza sa iti dai seama la timp si sa stii cum sa procedezi.

    RăspundețiȘtergere
  4. welcome in my kingdom, shortie :| >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. "Viata este ca parul din c*r, scurta, si plina de c***t" Destept om ala care a zis-o :)

    Irina, si eu m-am saturat cati oameni m-au dezamagit, dar sa sti si tu ca oameni ii dezamagesc pe altii , si aia la randul lor dezamagesc pe altii. Asta este cursul acestui fact. :P:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare